Personvern

Bofisk

Bofisk.no eies og driftes av BOFISK BUTIKKDRIFT AS. Du kan finne mer informasjon om oss hos Brønnøysundsregistrene.

Bestillinger gjort igjennom e-post eller over telefon

Når du legger igjen en bestilling hos Bofisk igjennom e-post vil denne informasjonen lagres på vår mail server og så i vårt bestillingssystem. Bestillinger gjort over telefon vil lagres direkte i vårt bestillingssystem. Informasjonen du gir oss vil kun brukes i sammenheng med bestillingen din og fakturering av ordre.

Informasjonen din blir ikke brukt til markedsføring eller solgt videre til en tredjepart.

Ønsker du informasjonen din slettet fra vår mail server etter bestillingen din er komplett, kan du ta direkte kontakt med oss. Vi forbeholder oss å beholde bestillingen så lenge det er relevant for gjennomføring av bestilling og/eller regnskap.

Deling til eller samhandling med sosiale medier som Facebook, instagram etc.

Hvis du samhandler med innhold vi har publisert igjennom våre kontoer på sosiale medier (dvs. instagram, facebook, youtube o.l.) , innhold vi har integrert på siden vår fra sosiale medier eller klikker på linker vi har publisert som går til sosiale medier, vil vi i noen tilfeller motta informasjon om deg og din brukerkonto hvis du er innlogget.

Dvs. hvis du liker, deler eller legger ut en offentlig link på sosiale medier hvor vi også deltar kan vi, i visse tilfeller, se og få informasjon om dette.

For å unngå å dele noe du ikke ønsker bør du gå igjennom personvern innstillingene på kontoen din på ditt valgte sosiale nettverk.

Innsamling av statistikk på nettsiden

Vi bruker Koko analytics for å samle inn enkel statistikk om hvem som besøker siden vår og «referrer» (domenet du kom fra da du kom inn på siden).

Hva er «cookies»?

En «cookie» (informasjonskapsel) er en liten fil som lagres på enheten din lokalt igjennom nettleseren din. En informasjonskapsel er ikke farlig og kan ikke inneholde virus eller programvare.

Koko analytics bruker informasjonskapsler for å gjenkjenne besøkende så du ikke blir registrert som besøkende mer enn én gang. Denne informasjonskapselen lagrer ikke eller gir oss personlig informasjon – Den gir Koko analytics et bedre bilde av hvor mange besøkende vi har siden du ikke blir registrert som en ny besøkende hver gang du laster inn siden på nytt.

Denne informasjonskapselen er slettet fra enheten din etter 6 timer, eller så kan du slette den manuelt igjennom nettleseren din. Du kan også velge å blokke alle tredjeparts informasjonskapsler ved å velge dette direkte i nettleser-innstillingene dine.

Hva er en «referrer»?

En «referrer» er «den siste nettadressen nettleseren din gav tilgang til før du lastet inn neste side, brukt for å identifisere kilden til trafikk til en side.»

En «referrer», eller en referanse, gir oss et bilde om hvor våre besøkende kommer fra, men ikke noe mer informasjon enn domenet til siden (eksempel: facebook.no eller google.no) – ikke spesifikke sider.

Denne informasjonen hjelper oss å se hvor det er nyttig å informere besøkende og kunder om hva Bofisk har å tilby.